Start Sjors Sportief en Creatief 2023-2024

23 oktober 2023

Sjors Sportief en Creatief gaat weer van start! Het project laat basisschoolleerlingen (gratis) kennismaken met sport en cultuur. Want in Veldhoven kun je heel veel sportieve en creatieve dingen doen! Handbal, knutselen, tennis, muziekles... Welke activiteit ga jij uitproberen?

Leerlingen van groep 1 tot en met groep 8 ontvangen een leuk boekje van Sjors Sportief en Creatief. Hierin staan alle activiteiten waaraan zij mee kunnen doen. Ook vinden ouders er een handig stappenplan met uitleg hoe zij hun kind(eren) kunnen aanmelden voor een activiteit. 

Aanmelden is mogelijk vanaf vrijdag 3 november, 16.00 uur (vol is vol).

Alle activiteiten van Sjors Sportief en Creatief bekijk je ook op de website VeldhovenActief.

Officiële start van Sjors Sportief en Creatief

Wil jij aanwezig zijn bij de officiële start van Sjors Sportief en Creatief? Je bent van harte welkom! 

  • Datum: woensdag 1 november 2023
  • Plaats: City Sport Veldhoven
  • Tijd: 14.30 - 16.30 uur

Er is van alles te beleven voor kinderen uit groep 1 tot en met 4 en groep 5 tot en met 8. Zoals een springkussen, hindernisbanen, dans, mozaïek, muziek en nog veel meer! De spetterende start in het zwembad is alleen bedoeld voor kinderen uit groep 5 tot en met 8 met minimaal zwemdiploma A.​

Meer nieuws