Winnaars tekenwedstrijd Sjors Sportief en Creatief bekend

2 november 2023

Alishba en Julia zijn de winnaars van de Sjors Sportief en Creatief tekenwedstrijd! Dat werd bekend tijdens de kick-off op woensdag 1 november bij City Sport Veldhoven. Hun tekeningen bewonder je in het nieuwe Sjors Sportief en Creatief activiteitenboekje. Maar dat is nog niet alles...

Alishba van basisschool De Heiacker won de eerste prijs en mag met haar klasgenoten gaan zwemmen bij City Sport Veldhoven. Julia van basisschool Dick Bruna won de tweede prijs en mag zelf een activiteit uitkiezen om samen met haar klasgenoten te doen.

Sjors Sportief en Creatief

Sjors Sportief en Creatief laat basisschoolleerlingen (gratis) kennismaken met sport en cultuur. Want in Veldhoven kun je heel veel sportieve en creatieve dingen doen! Inschrijven is mogelijk vanaf vrijdag 3 november 2023, 16.00 uur (vol is vol). Meer informatie vind je op de pagina's Sjors Sportief en Sjors Creatief.

Meer nieuws