Aanmelden Veldhoven Gezond 2024

3 januari 2024

Ben jij een Veldhovense ondernemer, vereniging, (zorg)organisatie of school? En wil je een bijdrage leveren aan Veldhoven Gezond 2024? Wacht dan niet te lang: je kunt je nog tot 16 januari 2024 aanmelden.

Veldhoven Gezond vindt plaats van 23 maart tot en met 20 april 2024. Tijdens deze vier weken vinden er allerlei gezondheidsacties en activiteiten plaats. Denk bijvoorbeeld aan proeftrainingen, cursussen, workshops en voorlichtingen. Het Healthy Fest op 20 april vormt de feestelijke afsluiter van de Veldhoven Gezond-weken.

Aanmelden

De thema's die centraal staan tijdens Veldhoven Gezond 2024 zijn: ontspanning, ontmoeting, voeding, beweging en preventie. Kun je jouw diensten of producten verbinden aan een van deze thema's? En wil je deze onder de aandacht brengen tijdens Veldhoven Gezond? Meld jouw actie of activiteit dan voor 16 januari 2024 aan via het aanmeldformulier.

Ga naar het aanmeldformulier voor ondernemers, verenigingen en (zorg)organisaties (Deze link gaat naar een externe website)

Ga naar het aanmeldformulier voor scholen (Deze link gaat naar een externe website)

Contact

Weet je nog niet zeker hoe jouw organisatie een bijdrage kan leveren? Neem dan contact op met Cordaad Welzijn. Zij denken graag met je mee! Cordaad Welzijn is te bereiken via e-mail veldhovengezond@cordaadwelzijn.nl en telefoonnummer 040 253 34 43.

Advertentie voor de Veldhoven Gezond-weken. In het midden staan het logo van Veldhoven Gezond en de periode waarin de Veldhoven Gezonden-weken plaatsvinden. Daaromheen bevinden zich enkele decoratieve illustraties.

Bijschrift afbeelding: advertentie voor de Veldhoven Gezond-weken. In het midden staat het logo van Veldhoven Gezond. Daaronder de periode waarin de Veldhoven Gezonden-weken plaatsvinden: van 23 maart tot en met 20 april 2024. Daaromheen bevinden zich enkele decoratieve illustraties. Deze illustraties zijn gerelateerd aan voeding, bewegen en ontspannen.

Meer nieuws