Uitnodiging Thema-avond Veilig Sportklimaat

7 mei 2024

Het onderwerp 'Veilige en integere sport' staat op de agenda van onder andere NOC*NSF, gemeenten en veel sportaanbieders. Ook tijdens het Sportcafé Veldhoven werd duidelijk dat er bij verenigingen behoefte is aan meer informatie over dit onderwerp. We nodigen je dan ook van harte uit voor de thema-avond over Veilig Sportklimaat op maandag 27 mei 2024.

De thema-avond is bedoeld voor bestuursleden en vrijwilligers van Veldhovense sportaanbieders en is een initiatief vanuit het Lokaal Sportakkoord Veldhoven.

Programma

  • 19.15 uur: inloop
  • 19.30 uur: start programma (opening en welkomstwoord door kernteam herijking Sportakkoord en wethouder Thomas van Broekhoven, RKVVO vertelt over het buddy-programma en gastspreker Erik Beuker van NOC*NSF vertelt over Veilig Sportklimaat)
  • 21.30 uur: ondertekenen intentieverklaring om Veilig Sportklimaat bij elke vereniging onder de aandacht te brengen en op de agenda te zetten
  • 21.45 uur: borrel en napraten
  • 22.30 uur: einde avond

Deze inspirerende avond vindt plaats in de ASML Community Lounge van het Philips Stadion in Eindhoven (ingang 7).

Aanmelden of meer informatie?

Aanmelden is mogelijk via het online aanmeldformulier (Deze link gaat naar een externe website). Graag voor iedere aanmelding een apart formulier invullen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan verenigingsondersteuner Colin van Laarhoven via colinvanlaarhoven@cordaadwelzijn.nl.

Graag tot maandag 27 mei!

Meer nieuws