Geslaagde opening beweegroute

3 juni 2024

De gratis beweegroute in Zilverackers is op vrijdag 31 mei officieel geopend. Dat gebeurde door wethouder Thomas van Broekhoven, loopgroepen van GVAC, QR-FIT en leerlingen van het Sondervick College. Kom ook in beweging!

Wethouder Thomas van Broekhoven: “Bewegen is leuk en gezond. Het is belangrijk dat alle mensen in Veldhoven, of ze nu jong zijn of oud, de faciliteiten hebben om lekker te kunnen bewegen. Deze gratis QR-beweegroute is laagdrempelig – voor iedereen toegankelijk - en helpt om op een makkelijke manier voldoende te bewegen. Supermakkelijk, even de QR-code scannen en je kunt gaan op het moment dat het jou uitkomt. Een mooie aanwinst dus voor Veldhoven en Zilverackers in het bijzonder.”

Beweegroute

De route helpt je om op een makkelijke manier voldoende te bewegen. Scan hiervoor met de camera van jouw telefoon de QR-code op een van de twaalf houten paaltjes in de wijk. Er verschijnt dan een oefening op jouw scherm. Het leuke is dat de oefeningen iedere 24 uur veranderen. Zo verrast de beweegroute jou iedere keer opnieuw! Er zijn routes van 3,6 kilometer en 4,1 kilometer.

Meer informatie?

Neem dan een kijkje op de projectpagina Beweegroutes.

Opening gratis beweegroute Zilverackers op 31 mei 2024

Bijschrift foto: een loopgroep van GVAC poseert samen met wethouder Thomas van Broekhoven bij de routekaart van de gratis beweegroute in de wijk Zilverackers. Dat doen zij bij de officiële opening van de beweegroute op vrijdag 31 mei 2024. Deze routekaart bevindt zich op het terrein van de Kempen Campus aan het wandelpad langs het water (tussen gebouw B en C).

Meer nieuws