Aanmelden Veldhovense sport- en cultuurweek 2024

18 juni 2024

De Veldhovense sport- en cultuurweek komt er weer aan! Dé kans om te laten zien hoe gezond en vooral leuk het is om met sporten, bewegen en cultuur bezig te zijn. Zet jouw Veldhovense sport- en cultuuraanbod ook op de kaart en meld je activiteit(en) aan voor maandag 1 juli!

Aanmelden

Wil jij een gratis activiteit aanbieden tijdens de Veldhovense sport- en cultuurweek van vrijdag 20 tot en met zondag 29 september 2024? Of deelnemen aan de sport- en cultuurmarkt op zaterdag 21 september 2024 in het Citycentrum? Meld je dan voor maandag 1 juli aan via de rode knop 'Aanmelden Veldhovense sport- en cultuurweek 2024'.

Aanmelden Veldhovense sport- en cultuurweek 2024 (Deze link gaat naar een externe website)

Aangepast sporten

Of je nu wel of geen beperking of chronische ziekte hebt: in Veldhoven willen we dat iedereen mee kan doen aan sport- en beweegactiviteiten. Daarom nodigen we verenigingen met een aangepast (sport)aanbod uit om zich aan te melden. Neem dit onderwerp bijvoorbeeld mee in jouw workshop of clinic (korte kennismaking met een sport). Meer informatie over dit onderwerp of ondersteuning nodig? Neem dan via e-mail contact op met Roy Frederiks (combinatiefunctionaris Sport): royfrederiks@bredeschoolveldhoven.nl.

Veldhovense sport- en cultuurweek 2024

Tijdens de Veldhovense sport- en cultuurweek maken Veldhovenaren een week lang gratis kennis met het uitgebreide Veldhovense sport-, beweeg- en cultuuraanbod. Zet jouw vereniging in het zonnetje en moedig Veldhovenaren aan om in beweging te komen! Geef bijvoorbeeld een clinic tijdens de sport- en cultuurmarkt. Of maak gebruik van een informatiekraam.

Graag tot in september!

Meer nieuws