Achtste editie van het Sportgala viert sportieve prestaties in Veldhoven

22 januari 2024

Wat was het weer een inspirerende avond op vrijdag 19 januari tijdens de achtste editie van het Sportgala Veldhoven. De sfeer zat er lekker in en de zaal was goed gevuld. De feestelijke avond werd gepresenteerd door Jordy Graat, bekend van onder meer PSV en Omroep Brabant. DéDé Dance, demoteam D-Struction opende het Sportgala. Gevolgd door diverse andere acts: Motive (band), Wheel Sensation en DéDé Dance, demoteam D-Generation.

Met veel enthousiasme namen de winnaars hun prijs in ontvangst. Niet iedereen kon persoonlijk aanwezig zijn, maar dat mocht de pret niet drukken. Van harte gefeliciteerd:

  • Eveline Saalberg (Sportvrouw - atletiek)
  • Janus van Kasteren (Sportman - rally)
  • C-Raiderz (Sportploeg - hiphop)
  • Niëlle Vroegh (Sporttalent - taekwondo)

Een mooi moment was ook de in ontvangst name van de eervolle vermelding, door de Rood Wit Specials in de categorie voetbal. Daar spatte de passie vanaf!

Thomas van Broekhoven – wethouder Sport: ”Ik ben enorm trots op al het talent dat Veldhoven te bieden heeft. De liefde voor sport is echt voelbaar. Groot compliment voor de organisatie, maar ook voor de mensen die er samen voor zorgen dat zoveel Veldhovenaren plezier beleven op het sportveld. We zetten enkele mensen in de schijnwerpers, maar we doen het uiteindelijk samen.”

Foto: Lieke van den Broek

Meer nieuws