Laatste kans: aanmelden activiteiten Sjors Sportief en Creatief

1 februari 2024

Het is mogelijk om extra activiteiten aan te melden voor Sjors Sportief en Creatief 2023-2024. Pak deze kans en meld je activiteiten aan vóór 8 februari 2024!

Het aanmelden van activiteiten kan via de website van Sjors Sportief (Deze link gaat naar een externe website). Activiteiten die vanaf 23 maart 2024 worden aangeboden, komen in de schijnwerpers te staan in een extra boekje van Sjors Sportief en Creatief. Deze boekjes worden begin maart uitgedeeld op scholen.

Spelregels

  • Je bepaalt zelf het aantal lessen, de data en tijden (let wel op de schooltijden)
  • Je bepaalt zelf hoeveel kinderen mee kunnen doen
  • Het is natuurlijk prima om nieuwe kinderen aan te laten sluiten bij een bestaande groep

Sjors Sportief en Creatief

Het project Sjors Sportief en Creatief laat basisschoolleerlingen (gratis) kennismaken met sport en cultuur in Veldhoven. In november 2023 startte de inschrijving voor het seizoen 2023-2024. Inmiddels hebben al zo'n 1300 kinderen zich ingeschreven voor allerlei sportieve en creatieve activiteiten!

Meer informatie?

Neem dan contact op met Roy Frederiks (combinatiefunctionaris Sport). Dat kan via telefoonnummer 040 253 34 43 of via e-mail royfrederiks@bredeschoolveldhoven.nl. Je kunt ook contact opnemen met Ot Ottenheim (combinatiefunctionaris Cultuur) via telefoonnummer 040 253 34 43 of via e-mail otottenheim@bredeschoolveldhoven.nl.

Decoratieve afbeelding over de activiteiten van Sjors Sportief en Creatief.

Bijschrift afbeelding: Sjors, de groene mascotte van Sjors Sportief en Creatief zie je verschillende sporten beoefenen (taekwondo, karate en breakdance). Sjors bevindt zich in een graslandschap waar nog allerlei andere sport- en cultuurgerelateerde voorwerpen staan. Zoals een boomhut, voetbal, schildersezel met kwast, atletiekbaan en er hangt een drone in de lucht.

Meer nieuws