Beweegroutes

Bewegen is leuk en gezond! Beweegroutes helpen je om op een makkelijke manier voldoende te bewegen.

In de wijk Zilverackers vind je een gratis beweegroute. Verspreid over de wijk staan 12 paaltjes met een QR-code.

Hoe werkt het?

Scan de QR-code met de camera van jouw telefoon. Dan verschijnt er een oefening op je scherm. Sommige oefeningen versterken je spieren en andere oefeningen verbeteren je conditie. Het leuke is dat de oefeningen iedere 24 uur veranderen. Zo verrast de beweegroute je iedere keer opnieuw!

Routes

Er zijn routes van 3,6 kilometer en 4,1 kilometer. Je kunt de route bij ieder paaltje beginnen en je komt vanzelf terug bij jouw startpunt.

Bekijk de routes op onderstaande kaart. Je kunt de kaart vergroten door erop te klikken.

Open de overzichtskaart met de lange en korte beweegroute in de wijk Zilverackers. Op deze overzichtskaart staan ook de locaties waar de QR-fit-routepaaltjes staan.

Bijschrift afbeelding: op de overzichtskaart vind je de routebeschrijvingen van de korte en lange beweegroute in de wijk Zilverackers. De korte route is 3,6 kilometer. Deze route loopt via het parkeerterrein van de Kempen Campus (daar bevinden zich twee QR-fit-routepaaltjes) via het Cees Slegerspad (een QR-fit-routepaaltje) en het Grote Kerkepad (twee QR-Fit-routepaaltjes) naar het fietspad richting Bredeschool Zilverackers (een QR-Fit-routepaaltje). Via De Brink en Het Tolhuys kom je vervolgens bij de Antwerpsebaan (een QR-Fit-routepaaltje). Je vervolgt je route via de De Huysacker en De Roskam naar het wandelpad langs de Zilverbaan (een QR-Fit-paaltje). Via het Grote Kerkepad keer je terug naar het parkeerterrein van de Kempen Campus. De lange route is 4,1 kilometer. Deze route loopt via het parkeerterrein van de Kempen Campus (daar bevinden zich twee QR-fit-routepaaltjes) via het Cees Slegerspad (een QR-fit-routepaaltje) en het Grote Kerkepad (twee QR-Fit-routepaaltjes) naar het fietspad richting Bredeschool Zilverackers (een QR-Fit-routepaaltje). Via De Brink en Het Tolhuys kom je vervolgens bij de Antwerpsebaan (drie QR-Fit-routepaaltjes). Je vervolgt je route via de Zittard (twee QR-Fit-routepaaltjes) naar het Grote Kerkepad om weer terug te keren naar het parkeerterrein van de Kempen Campus.

Ontdek alle gerelateerde activiteiten

Andere projecten